OK, radio wymienione Plug&Play na Sony. Wszystko ładnie pięknie gra, ale...
jakaś metoda na wypalenie płytki, żeby to czytało?
Po lekturze instrukcji oraz różnych wypowiedzi ludzi (chyba na forum mondziaka) część osób nagrywało po prostu (nie patrząc nawet na ustawienia) i grało. Inni musieli nagrywać w ISO 9660 Joliet albo Romeo. Ja po zwykłym nagraniu jako AUDIO CD z MP3 dupa, po nagraniu jako CD z danymi, dupa. Po przestawieniu na ISO 9660 Romeo... dupa. Za każdym razem mieli, mieli wywala Check CD, przełącza na radio i wypluwa płytkę. Płyty na 100% działające bo ze 2 sztuki w ogóle nówki Verbatima. Płytka która siedziała w mojej Fieście i grała na radiu sony (jakiś niefabryczny) też odrzucana. 87 plików audio, większość w bitrate 320kbps. Nazwy bez polskich znaków oraz żadnych myślników, apostrofów. Fakt dodane tagi mp3, ale zgodnie z instrukcją one też powinny działać. Teoretycznie wszystko jest tak, że powinno pójść, a jednak Check CD. Wziąłem jakąś normalną płytę z muzyką ze sklepu i to bez problemu ruszyło, więc laser raczej OK. Niestety dzisiaj nie mam płyty zwykłej CD-R, żeby sprawdzić czy to wina tego, że nagrane na RW, ale też powinno działać.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.