Whooooaa!
newpolish, to się nazywa konkret, wielkie dzięki!!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zdjąłem obudowę lusterka przyciskając górną część jak opisałeś. Wyszła gładko pod lekkim łukiem. Dolną zdjąłem nieco inaczej - poprzez lekkie odgięcie u góry najpierw z jednej potem z drugiej strony by spadło z zaczepów na metalowej części stopki wewnętrznej lusterka.
Na zdjęciach oznaczyłem zółtozielonymi strzałkami zaczepy/prowadnice. Na czerwono paski lepkiej taśmy, której zadaniem miało być chyba sklejenie obu części obudowy - u mnie jednak klej był nietknięty...
Elipsy pokazują potencjalne miejsca montażu gniazda/kabla USB. Pod obudową jest naprawdę sporo miejsca - co chyba widać na zdjęciach. Można by tam jeszcze przykleić na stałe uchwyt do navi/rejestratora...
Załącznik 30543Załącznik 30544Załącznik 30545
Podsufitka odchyla się na tyle, że kabel można byłoby wcisnąć pod nią bez odkręcania konsoli. Uszczelka drzwi też ładnie się odchyla, nie powinno być z nią problemów. Gorzej przy słupku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przewleczenie tam kabla może być kłopotliwe, nie wiem czy uda się to zrobić bez zdejmowania obicia słupka.
Na podszybiu mam dorobione w ASO gniazdo 12V (jak na zdjęciu).
Załącznik 30546
Wiesz może
newpolish jak się do niego - a dokładniej pod niego dostać? To byłoby najbliższe zasilanie do kabla usb (oczywiście po obniżeniu do 5V).