Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 11-02-2021, 14:46   #1809
xqs
ford::advanced

Imię: Dominik
Model: Focus MK4 ST
Silnik: 2.3 ecoboost 280
Rocznik: 2019.75
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Cytat:
Napisał WoojO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hej!
Odkopię trochę temat. Chciałem podpytać właścicieli modeli st 2.3 eb o drobne rzeczy, szczególnie modelu kombi.
- jak sprawuje się zawieszenie na zwykłych, nie adaptacyjnych amortyzatorach? Za twarde, za miękkie?
- jak z głośnością w kabinie przy prędkościach autostradowych czy też na krajowych drogach?
- czy można wyłączyć generator dźwięku silnika i cieszyć się czystą mechanika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ?
- ktoś wozi w nich dzieciaki? nadaje się na rodzinne auto z pazurem? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za odpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam!
sam użytkuje ST od chwili, akurat kombi, lato 19 cali, zima 18 cali.
teraz przesiadłem się na chwilę do t-roc żony i nie widzę szczególnej różnicy.
Nie jest wcale taki twardy, ale bardzo dobrze trzyma drogi.
coś za coś.

jeździłem wersją zwykłą z ccd i nie było lepiej, a w sport dużo gorzej.
ford ma tak że nie możesz wybrać silnik sport, zawieszenie komfort, wszystko jest na sport.
a w kombi bez ccd jest ok, idealny kompromis, dzieciaki zachwycone, córka i syn często aż proszą
żeby zrobić "drift " na rondach.

generator jest, ale mi nie przeszkadza. można wyłączyć, ale dźwięk tego silnika jest beznadziejny.
po prostu dramat. jak chińskie 1.5.
xqs jest offline   Odpowiedź z Cytatem