Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 11-02-2021, 22:18   #1811
Tom Hagen
ford::amateur

Imię: R
Model: AR
Silnik: 1.4
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Cytat:
Napisał WoojO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hej!
Odkopię trochę temat. Chciałem podpytać właścicieli modeli st 2.3 eb o drobne rzeczy, szczególnie modelu kombi.
- jak sprawuje się zawieszenie na zwykłych, nie adaptacyjnych amortyzatorach? Za twarde, za miękkie?
- jak z głośnością w kabinie przy prędkościach autostradowych czy też na krajowych drogach?
- czy można wyłączyć generator dźwięku silnika i cieszyć się czystą mechanika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ?
- ktoś wozi w nich dzieciaki? nadaje się na rodzinne auto z pazurem? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za odpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam!
cześć,

jeżdzę od 2 miesięcy na 19 i twardość jest ok. nie przeszkadza nikomu. podbijanie dźwięku w trybie sport i torowym jest głośne, na rodzinne wypady za głośne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale w normalnym całkiem ok się jeździ. Mały (2,5 roku) zasypia mi szybciej niż w poprzednim bardziej cichym samochodzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po ustabilizowaniu prędkości dźwięk z głośnika jest jeszcze mnie słyszalny.

pozdrawiam
Tom Hagen jest offline   Odpowiedź z Cytatem