Temat: [Fiesta 2017- ] Nowa fiesta, jaka jest?
View Single Post
Stary 12-02-2021, 13:08   #735
WWY
ford::beginner

Imię: Rafał
Model: Ford Fiesta / Ford Mondeo
Silnik: 1.1 85KM / 1.5 165KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Nowa fiesta, jaka jest?

Tylko pamiętajcie ze wersje Fiesty szybko się zmieniają i silnikami i wersjami i wyposażeniem w danych wersjach. Ja mam fiestę 1.1 benzyna duratec bez turbiny 85 km. Mam tryb Eco, a nie mam trybu sport Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ogólnie mam auto od września 2019 i jest na prawdę super. Czasem przytnie android auto, kilka razy zrestartowałem sync 2.5 - nie wiem czy można było inaczej, ale pomaga absolutnie na wszystko. Tak zero problemów. Lata do 140 na spokojnie i 160 po trasach szybkiego ruchu. Jako małe auto, wybrał bym ponownie to samo.

Bump: Tylko pamiętajcie ze wersje Fiesty szybko się zmieniają i silnikami i wersjami i wyposażeniem w danych wersjach. Ja mam fiestę 1.1 benzyna duratec bez turbiny 85 km. Mam tryb Eco, a nie mam trybu sport Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ogólnie mam auto od września 2019 i jest na prawdę super. Czasem przytnie android auto, kilka razy zrestartowałem sync 2.5 - nie wiem czy można było inaczej, ale pomaga absolutnie na wszystko. Tak zero problemów. Lata do 140 na spokojnie i 160 po trasach szybkiego ruchu. Jako małe auto, wybrał bym ponownie to samo.
WWY jest offline   Odpowiedź z Cytatem