Cytat:
|
Ubezpieczenie szyby to nie OC tylko ewentualnie AC, wielu ubezpieczycieli ma w ofercie takowe, choć wielu z nich łączy go ze zwykłym AC. Co do LPG do diesla, rozumiem, że brak homologacji tej samoróbki przy pierwszym przeglądzie rejestracyjnym nie będzie już tak atrakcyjny/oszczędny?
|
Jeszcze raz dziękuję za odpowiedz. Co do Forda diesle on sam w sobie jest ekonomiczny dużo nie pali 6-7l na 100km. Mi nie chodziło aby mniej palił tylko wyciągnąć moc z silnika. Byłem u znajomego na hamowni przed i po. Przed 86 koników, po 141 koników. Auto ma rejestrację do stycznia przyszłego roku. Jak na razie on tak był tylko jako osiołek do wożenia gratów z magazynu 1 do drugiego. Raz czy dwa razy w roku wyjedzą za bramę do sklepu 1,5 km dalej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Muszę jeszcze zrobić coś z dolna częścią mocy bo szarpie przy gazie. Będę miał czas to pochwalę się zdjęciami i tą całą instalacją z opisem gdzie co jak zrobić.
Bump: Hmm, jeszcze jedno pytanie co do ubezpieczenia. Nie będzie dziwne dla ubezpieczalni ze ktoś chce ubezpieczyć tylko szyby? Jak coś się stanie na przykład za 1 miesiąc .Bo tego nie wiem kiedy się wydarzy, tylko w tej sytuacji dmucham na zimne. Nie będą mieć problemów do wypłaty lub naprawy? I nie polecą z składek OC ?