Temat: [Ogólne] aktualizacja dla sync 3
View Single Post
Stary 15-02-2021, 20:16   #1163
WWY
ford::beginner

Imię: Rafał
Model: Ford Fiesta / Ford Mondeo
Silnik: 1.1 85KM / 1.5 165KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: aktualizacja dla sync 3

No to teraz wszyscy się ubawimy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dokumentow nie dostałem po za samym zleceniem, gdzie zgłosiłem co boli moje autko. Wg. opowieści: sprawdzili akumulator i jest w porządku. Powiedzieli że będą programować auto na nowo, więc muszę je zostawić na kilka godzin. Programowanie zrobili na nowo i ogrzewanie przedniej szyby oraz czujniki przednie zaczęły działać. Nic nie było wymieniane ani rozkręcane. Tylko ponownie wgrali oprogramowanie. Ta sama wersja, tylko mapy nowsze.

Natomiast szukali cały dzień czemu przycisk nie działa. Dałem im też pendrive z którego robiłem aktualizacje, bo chcieli. Powiedzieli że zrobili update na innych autach w tej wersji co moja w salonie na sprzedaż i w tych autach co sprawdzili jest ten sam błąd, więc to błąd oprogramowania sync przygotowanego przez Forda. Powiedzieli że jak ford zrobi poprawkę (oni zgłoszą) to przyjdzie z aktualizacją. Na pytanie za ile - powiedzieli że pewnie coś koło miesiąca - bo podobno co tyle robią aktualizacje takich błędów. Sami nic więcej zrobić nie mogą.

Więc jak ktoś się z tym spotkał - to wychodzi na to że trzeba przeczekać.

Jak przyjdzie aktualizacja to napiszę jak kogoś ciekawi ile trwa przygotowywanie takich poprawek i czy w ogóle, kiedyś się pojawi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez WWY ; 15-02-2021 o 20:19
WWY jest offline   Odpowiedź z Cytatem