Temat: [Fiesta 2008-2012] plik softu komputera silnika 1.25
View Single Post
Stary 16-02-2021, 03:27   #5
krzychu2lv6
ford::beginner

Imię: Krzychu
Model: mk4
Silnik: 2.5
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: plik softu komputera silnika 1.25

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zadano już powyżej Koledze pytanie: "byle jakiego"???

Par softów (czyli rodzin sterowników) jest tak na oko kilkanaście...
Z tego co się zorientowałem do Fiesty 1.25 są dwa sterowniki jedn 60km drugi 80KM więc to raczej kwestia tylko map, może się mylę, ale dopiero się uczę się.

ECM Continental EMS2102 STJA 60KM i (SNJA 80KM) nr. OEM raczej definiuje głownie jakie są mapy.

Tylko nie wiem jeszcze jakim urządzeniem mi to pójdzie, czy po kablu czy po BDM to raz, czy będę chciał inwestować, bo to służbówka więc nikt mi nie zapłaci, traktuje to raczej jako rozrywka.
Oczywiście tu nikt nie zdradzi tej tajemnej wiedzy "dla mojego dobra" bo zapewne jak każdy wszędzie na polskich forach, "uwalił najpierw 10 sterowników" bla, bla...

A dwa jeśli tak nie pójdzie, chce spróbować podmienić mapy w Winolsie i ewentualnie, jeszcze inna opcja wrzucić 80KM sterownik i usunąć immo, a jak nie, to będę kombinował i uwalał sterowniki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., aż mi się znudzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., albo skończą sterowniki na allegro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na razie nie wiem podstawowych rzeczy, czyli jak sobie zaczytać softa z tego sterownika, czyli również nie podmienię, bo mało informacji o tym co czyta tych Continental EMS2102

za podpowiedź będę wdzięczny zaoszczędzi mi szukania.
Pozdrawiam
krzychu2lv6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem