Temat: [Fiesta 2017- ] Nowa fiesta, jaka jest?
View Single Post
Stary 16-02-2021, 22:35   #758
Grey_M
ford::beginner

Model: Fiesta v. Titanium
Silnik: 1.0 EB 95 KM
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Nowa fiesta, jaka jest?

U mnie wygląda to tak i pewnie przy wszystkich aktualizacjach każdy ma tak samo. Z lewej temperatura wewnątrz, po prawej na zewnątrz.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Waldzior Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie teraz co Mi się nie podoba w tym aucie , mam zwykły system audio to znaczy nie B&O i co się w uszy rzuca to jak dla mnie , absolutny brak wysokich tonów , gra to tak jak by na głośnik wysoko tonowy ktoś położył grubą poduszkę , jest to NAJGORSZY SYSTEM AUDIO jaki do tej pory słyszałem , mam Forda KA MK2 tam seryjne audio wyciera podłogę tym co FORD w Fieście założył , ale już się tym zająłem , będzie nieporównywalnie lepiej , dalej patyk trzymający maskę zamiast siłownika , dziś to RŻNIĘCIE DZIADA I WSTYD dla Forda , Lakier to dopiero KIBEL JAK ICH MAŁO na masce mam 40 mikronów , mierzyłem auto przy odbiorze i cycki opadły mi do ziemi , spasowanie błotników przednich , powiem wprost PORAŻKA , niby szczeliny ogląda się przy autach za 300 tys ale mam to gdzieś , chcę żeby i tu się przykładali do wykonywanej pracy , widać jasno że KONTROLA JAKOŚCI powinna zająć się raczej pracami przy AZBEŚCIE , niby można to poprawić ale do jasnej ciasnej czy o to chodzi , oceńcie to sami.
Co do systemu audio, zabawa w ustawienia trochę pomaga, ale fakt głośniki nie są najwyższych lotów, można wrzucić coś swojego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z chęcią zobaczę wszelkie poprawki, kiedyś sam będę coś innego montował.

Lakieru nie mierzyłem ale trzeba będzie zabezpieczyć jak tylko mrozy odpuszczą, jutro zamówię jakąś chemię bo póki co folia PPF trochę za bardzo obciążyła by mój budżet. Soli na ulicach tyle że skórzane buty ledwo domywam a co dopiero musi się dziać pod podwoziem...

Patyk do maski mi nie przeszkadza, nie wiem czy siłowniki są pierwszą potrzebą przy przeróbkach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Odnośnie szczelin to sprawdzałem przy odbiorze czy coś nie odbiega od norm i powiem że nie było się do czego przyczepić. Masz może jakieś zdjęcia swojej Fiesty żeby ewentualnie przyjrzeć się co przegapiłem?

Suma sumarum, cena robi swoje, nie oczekujmy jakości jaguara. Ja jestem zadowolony i zawsze będzie można się do czegoś przyczepić. Oby mechanicznie sprawował się jak nadłuzej.
Grey_M jest offline   Odpowiedź z Cytatem