Temat: [Ogólne] aktualizacja dla sync 3
View Single Post
Stary 17-02-2021, 10:32   #1186
WWY
ford::beginner

Imię: Rafał
Model: Ford Fiesta / Ford Mondeo
Silnik: 1.1 85KM / 1.5 165KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: aktualizacja dla sync 3

Tok myślenia oparty na strachu, złych doświadczeniach innych osób, sabotażowaniu własnych działań przez strachem, że się nie uda, kapitulacja zanim zaczęło się walkę i ogólne sianie defetyzmu też nie jest dobre.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Obsługa jest taka na jaką przyzwolenie dają klienci. Jak 100 osób się poddaje, opuszcza głowę i nic nie mówi to 101 osoba ma zawsze ciężej. Nawet jak nic się nie uda to warto spróbować. Dla zasady.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wg. instrukcji obsługi SYNC 3 ikonki mówią o :
1. Dotknij przycisku, aby skierować strumień powietrza do nawiewników w tablicy rozdzielczej.
2. Dotknij przycisku, aby skierować strumień powietrza do nawiewników we wnęce na nogi
3. Możesz skierować powietrze do tych nawiewników w dowolnej kombinacji.

Po za tym zakładanie że już przegrałem, zanim w ogóle zgłosiłem problem to wróżenie z fusów. Zakładanie też złej woli ASO, bo poprosili, abym poczekał miesiąc do aktualizacji tez jest nie do końca ok. Poczekajmy na to co się wydarzy, a dopiero potem piszmy czarne scenariusze, bo to tez gdybanie bez sensu.

Kolega tez daje rady na zasadzie wiem ale nie powiem, zdawkowo, mam super unikalną wiedzę, inni jej nie mają, nie znają się, nie mają sprzętu etc. w sumie dla mnie nie przydatna - nie wykorzystam jej, ani nie zweryfikuje. Padła bardzo duża liczba opinii, ale nie możemy jej mylić z argumentami. Z opiniami jest ten sam problem jak z światopoglądem - każdy ma swój i ciężko wskazać, który jest poprawny. Po prostu inny. I w sumie dobrze.

Ta dyskusja zaczyna być bez sensu. Więc zawieśmy ją do czasu, aż coś się wydarzy dalej.

Ja jestem trochę bardziej ostrożny w rzucaniu opinii i ferowaniu wyroków na lewo i prawo więc nie będę kolegi oceniał zwłaszcza w sposób, w który uczynił to kolega - nie zbyt miły Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
WWY jest offline   Odpowiedź z Cytatem