Temat: [Focus 2018- ] Schodzący lakier z felg 18" Vignale
View Single Post
Stary 20-02-2021, 09:42   #15
Maciek01
ford::average

Imię: Rafał
Model: focus vignale
Silnik: 1.5 ecoblue
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Schodzący lakier z felg 18" Vignale

Napisał Traku- przykro ale to wygląda podobnie, daj znać jak pójdzie Tobie z reklamacją.
Oj też chciałem 17" ale uparłem się na pakiet z reflektorami "aktywnymi" z których jestem bardzo zadowolony. Takie strategie jak wydać więcej kasy, chociaż strategia na Irlandię troszkę dziwna...
Tutaj to normalne, tutejsi są mało wymagający, więc koncerny traktują ich po macoszemu i rzucają byle co. Tutaj liczy się blacha(bo tablica rejestracyjna zaczyna się od roku i zostaje do końca). Dla salonów też wygodniej, mniej opcji to szybsze załatwienie klienta, bierze co jest, nie marudzi. Przerabiałem to osobiście, bo chciałem 17''(drogi tutaj jak w Polsce 20 lat temu) i widziałem pulsujące żyłki na ich skroniach jak tłumaczyłem im, że skoro w vignale są dostępne wszędzie (poza Irlandią), to chyba coś nie tak.PS. Byłem wczoraj w salonie, wymienili 2 niedziałające ochraniacze drzwi oraz cieknący spryskiwacz. Niestety nie było tego dnia kierownika działu serwisowego(a tylko z nim się kontaktuję, bo reszta wolałaby szybko spławić takich jak ja). Ale na 100% będzie jeszcze okazja, żeby im pokazać te felgi.

Ostatnio edytowane przez Maciek01 ; 20-02-2021 o 09:55
Maciek01 jest offline   Odpowiedź z Cytatem