Cytat:
No, jeszcze tablice rejestracyjne. I podpisanie umowy z salonem. Albo bym czekał po 4 dni na pocztę albo pojechał - pewnie bym pojechał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Umowę dograłem mailowo, szczegóły dopytałem telefonicznie. Przelałem kasę, umowa i wszystkie papiery zostały wysłane kurierem (może 3 dni to zajęło). Z papierami zarejestrowałem auto, kupiłem przez brokera ubezpieczenie, z tablicami na drugi dzień pojechałem pociągiem do Chorzowa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście w międzyczasie wysłałem zaliczkę żeby nie było
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja na tym przyoszczędziłem i to sporo, u mnie w mieście obsługa i rabaty raczej nie zachęcały do zakupu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.s. Nie miało dla mnie znaczenia czy po auto pojadę 100, 200 czy ja w moim przypadku ponad 500 km
P.s.2. Niech się Twoja dobrze sprawuje