Temat: [Fiesta 2017- ] Nowa fiesta, jaka jest?
View Single Post
Stary 25-02-2021, 11:33   #790
Grey_M
ford::beginner

Model: Fiesta v. Titanium
Silnik: 1.0 EB 95 KM
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Nowa fiesta, jaka jest?

Cytat:
Napisał orbik1987 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No, jeszcze tablice rejestracyjne. I podpisanie umowy z salonem. Albo bym czekał po 4 dni na pocztę albo pojechał - pewnie bym pojechał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Umowę dograłem mailowo, szczegóły dopytałem telefonicznie. Przelałem kasę, umowa i wszystkie papiery zostały wysłane kurierem (może 3 dni to zajęło). Z papierami zarejestrowałem auto, kupiłem przez brokera ubezpieczenie, z tablicami na drugi dzień pojechałem pociągiem do Chorzowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Oczywiście w międzyczasie wysłałem zaliczkę żeby nie było Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja na tym przyoszczędziłem i to sporo, u mnie w mieście obsługa i rabaty raczej nie zachęcały do zakupu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

P.s. Nie miało dla mnie znaczenia czy po auto pojadę 100, 200 czy ja w moim przypadku ponad 500 km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

P.s.2. Niech się Twoja dobrze sprawuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Grey_M jest offline   Odpowiedź z Cytatem