Cytat:
|
Pokaż mi SYNC3 MY20 z monitorem typu tablet który potraktujesz tym programem i przeżyje .
|
Czyli twierdzisz ,że mając sync 3.4 z MY20 na start wgrany 3,4,20282 to używając tego programu do wgrania sobie 3,4,20351 zepsuje sync ?
Przecież ten program robi to samo, co robiło się wcześniej ręcznie lub pobierając paczkę za strony forda. Pobiera paczki, wrzuca na pena i tworzy plik Autoinstall, więc nie wiem, co ten program miałby zepsuć.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z tego co czytałem to reformat dostępny w sieci ucegli my20 jest to spowodowane brakiem sterowników ekranu, ale klasyczna aktualizacja...??
Cytat:
|
Tylko, ze OFICJALNIE przeznaczone są dla różnych wersji Sync3/roczników aut
|
Oczywiście dlatego najlepiej użyć tego programu (sam tak zrobiłem) w jego ustawieniach wprowadzić obecnie posiadaną wersje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i wszystko pięknie po chwili jest przygotowane do wgrywania.... Jedynie co warto dodać to program nie wspiera aktualizacji pod 3.0. Przy jego użyciu z 3.0 od razu przeskakuje się do 3.4
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.