View Single Post
Stary 28-02-2021, 18:29   #29
pl_studi
ford::amateur

Imię: Marcin
Model: Fusion Calero
Silnik: 1.6 16V
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Mnogość modeli - jakie różnice Calero, Style, Black Magic itp.

Cytat:
Napisał Antej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dokładałem elektryczne lusterka ... Zrobienie tego nie jest trudne ale trochę roboty jest.
Nie obawiam się trudności z dorabianiem kabli, akurat takie umiejętności mam od dziecka
Cytat:
Napisał Antej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał pl_studi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
brak wiązki do BT/VC,
To akurat było chyba nawet fabrycznie jako wpinka.
Tak, znalazłem nawet na ford.7zap.com odpowiednią, ale na razie nie namierzyłem ani na portalu na a, ani na o Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Można włożyć leniucha
Widziałem archiwalne aukcje na portalu na a, ale nie widziałem aktualnych, muszę się odezwać do sprzedającego
Cytat:
Przy radio sony II generacji zadziała również BT Audio i obsługa USB
akurat nie są to opcje, które są dla mnie podstawową potrzebą
Cytat:
Licznik na wersję z komputerem też można wymienić.
Manetka, licznik, programowanie kluczy i działa.
I tu mam pytanie, bo w firmowym Yarisie, czy nawet w posiadanym przeze mnie motocyklu Suzuki stan przebiegu zapisywany jest w komputerze - sterowniku silnika, a tutaj jeśli dobrze zrozumiałem to co przeczytałem na forum fiesty mk6 to stan zapisywany jest w samym liczniku i po jego wymianie należało by skorygować wyświetlany przebieg, dodatkowo oczywiście programowanie i aktywacja funkcji.
pl_studi jest offline   Odpowiedź z Cytatem