Temat: [Focus 2018- ] Wrażenia z jazdy nowym modelem
View Single Post
Stary 04-03-2021, 22:33   #1845
gucio770920
ford::average

Imię: Michał
Model: Focus kombi MK4
Silnik: 1,5 Ecoblue 120KM ZTDA
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Wrażenia z jazdy nowym modelem

Cytat:
Napisał Maciek01 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie też jest czujnik z oznaczeniem BC, co do start - stop, to muszę sprawdzić, bo praktycznie z niego nie korzystam. Gość z mojego serwisu nie słyszał o takich sprawach, nie dziwi mnie to wcale. Chciał już mnie umawiać na wizytę, ale chwilę poczekam, jutro mała trasa, może dłuższe podładowanie aku coś pomoże.
Ja też zawsze z automatu wyłączałem start stop i po tym filmiku przestałem wyłączać i się franca nie załącza więc jest jakiś problem.

Bump:
Cytat:
Napisał blablawla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekawa sprawa bo u mnie identycznie. Start-stopu nie widziałem od kilku miesięcy. W sumie mi to nie przeszkadza bo wcześniej jak zapomniałem wyłączyć po odpaleniu to wyłączyłem po pierwszym zgaśnięciu silnika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mi te nie przeszkadza, ale może mieć to wpływ na niedoładowanie lub przeładowanie akumulatora.
gucio770920 jest offline   Odpowiedź z Cytatem