04-03-2021, 22:33
|
|
|
ford::advanced
Imię: Piotrek
Model: Vw Arteon 2024, Clio V 2023, Fiat 126p 1979
Silnik: 2.0 TSI 190KM/1.0 Tce 90KM
Rocznik: 2024/2023/1979
|
Odp: Focus MK4 NOWY (ceny , rabaty, czas oczekiwania)
Cytat:
Ja już miałem wybrane inne auto i ofertę kredytową , przygotowaną gotówkę na wpłatę własną. Jeśli miałbym czekać jeszcze 2miesiące to zrezygnowałbym z Focusa.
Trochę szkoda bo jakoś "zżyłem się" już na tym forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wcześniej pytałem ile trwa przywiezienie auta do salonu z fabryki ? Uzyskałem info że do miesiąca więc w marcu powinienem mieć , zresztą tak mówi dealer (jeszcze im nie mówiłem że zrezygnuje).
Dostałem też taki załącznik:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jest tam coś takiego jak ETA (Estimated Time of Arrival) i sprzedawca twierdzi że to jest zawsze grubo zawyżone , miesiąc i lepiej , zobaczymy ... :-)
Ktoś z Was odbierał auto po terminie w umowie ? Chce aby w cenie dorzucili mi chociaż wymianę oleju po 1500km za free , da się utargować?
|
jakie inne auto jeżeli można wiedzieć i dlaczego akurat to Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ?
|
|
|