Dzień dobry drodzy forumowicze,
Jako szczęśliwy posiadacz Focusa MK 2 z rocznika 2005 (przedlift) z silnikiem 1.6 16V, po kolizji dokonałem wymiany przedniej belki oraz przedniego zderzaka. Niestety w czasie kolizji zniszczeniu uległa także rura wlotowa powietrza do filtra (ta wychodząca z niego na dole) oraz wszystkie elementy z nią związane, które przypuszczam, że były zamocowane do zderzaka. Z ręką na sercu przyznaję, że nie jestem w stanie znaleźć od jakichś 3 miesięcy nigdzie tego elementu i nie wiem czy poprawnie go nazywam przy wyszukiwaniu. Próbowałem już wszystkiego, na przykład "obudowa filtra powietrza", "rura wlotowa filtra powietrza", "rura dolotowa focus mk 2", "airbox assembly", "airbox intake", "airbox intake pipe", "air intake focus mk 2" i oczywiście różne ich kombinacje. Jedyne co znajduję to dolot do bloku silnika, obudowy filtra powietrza bez tej rury lub elementy z innych generacji samochodu. Proszę o pomoc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.