Temat: [Focus 2011-2014] Siłowniki maski - co i jak.
View Single Post
Stary 08-03-2021, 15:29   #89
Andrzej_K
ford::professional

Imię: Andrzej
Model: Focus MK3 Kombi Titanium
Silnik: 1,5 TDCI Duratorq 120 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Teleskop maski - doposażenie.

Cytat:
Napisał Andrzej_K Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kupiłem i ja. Ale przy swoim pechu w zakupach na Aliexpres'ie jak zwykle coś nie gra. Jeden siłownik wygląda na taki "po przejściach". (ślady żabki / szczypiec na obudowie) Brakuje też końcówki.
No to mnie Chińczyk zaskoczył. Prosiłem go aby przysłał mi jeden kompletny siłownik, a ja mu odeślę ten używany i bez końcówki. Odpowiedział, że nie trzeba odsyłać bo to drogo wychodzi i abym zaczekał aż się u nich skończy święto wiosny(?) to mi wyśle, ale co nie wiedziałem. Dzisiaj przyszła paczka z nowym zestawem.(dwa siłowniki + mocowania i cała reszta) Szok.

Cytat:
Napisał jadja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(...)Zaproponowałem jednak, że ewentualnie dopłacę i niech wyślą inaczej. Zobaczymy...
Jeśli jeszcze nie masz to... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg 2a.jpg (51.9 KB, 40 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg 3.jpg (39.6 KB, 38 wyświetleń)