Temat: [Mondeo 2014- ] Automatyczne zamykanie drzwi
View Single Post
Stary 09-03-2021, 16:33   #14
winhelm
ford::average

Model: Mondeo
Silnik: 1.5 165PS
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Automatyczne zamykanie drzwi

Cytat:
Napisał p.saw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przepraszam za wtrącenie ale szczena mi opadła. I to nie jest nic osobistego w Twoim kierunku ale jest to ogólny problem z nieczytaniem instrukcji obsługi.
Ludzie uważają, że się znają i nie potrzebne jest czytanie jakiś niezrozumiałych wypocin jakiegoś producenta.
Wiem, bo mam to samo w rodzinie. Część funkcji w samochodach nie jest używana bo "kierowca" nawet nie wie, że ją ma. A wystarczy po zakupie chociaż przewertować instrukcję. Teraz nawet są dostępne w smartfonach.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A długo już tak robisz?
Już temat opanowany i wszystko działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jakoś nie było czasu wertować instrukcji. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
winhelm jest offline   Odpowiedź z Cytatem