Cytat:
|
On się nie znał, tamten dał mu dobrą cenę jak dla dobrego kolegi, oddał stare części w tym pasek a jak się po jakimś czasie okazało u niego był łańcuch ;-)
|
Dlatego ja zawsze staram się robić sam jeżeli mogę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Podziel się spostrzeżeniami po wszystkim, szczególnie przy odkrecaniu i przykreceniu koła pasowego, bo to, no i może prawidłowe odpowietrzenie układu, to chyba jedyne trudne momenty w całej operacji.
|
Blokady mam, zobaczymy jak pójdzie jak zdąze to dzisiaj jak nie to jutro. Do odważnych swiat należy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Spuszczałem płyn chłodniczy już dwa razy, płukałem układ tez kilkukrotnie po zakupie i on się przecież powinien sam odpowietrzyc. Zalać płyn, odpalic silnik, pougniatać weze chłodnicy, właczyc ogrzewanie, potem uzupełnić płyn, po akcji serwisowej termostat mi się otwiera przy 84 stopniach wiec nawet nie ma w układzie ciśnienia. Zawsze było ok, jest jakas specjalna procedura dla 1.6eb?