nie wiem jaki wy macie problem z tymi oponami , bierzesz w rękę najbardziej aktualny test i wybierasz z pierwszej trójki ...
- Michelin Pilot Sport 4
- Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5
- Continental PremiumContact 6
.. kupujecie auto z przedziału 60-160 tyś PLN i teraz żal tysiaka i się zaczyna oglądać nokiany , fuldy , zetexy i inne g. albo wręcz opony wielosezonowe , gdzie jak ktoś przed wami da po heblach to zrobicie mu z d..py jesień średniowiecza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Ja mam doświadczenie zarówno z użytkowaniem dwóch kompletów zima i lato jak obecnie kolejny zestaw po GY 4seasons, opon Vredestein.
|
powiadasz ... GY 4seasons auto zatrzymuje się ponad 5m dalej niż na Michelin Primacy 3
KURTYNA
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. albo blacharz + szpital
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.