Odp: Doposażenie - elektryczna klapa
Witam.22 strony o temacie dołożenia elektrycznej klapy ale nikt nie podzielił się kompleksowym rozwiazaniem,a ponoć forum do tego służy.Użytkownik "lukbuc"podał namiary na dokumenty lecz strona nie działa,nic tam nie ma.Może zlitował by się ktoś i wstawił kompleksowy tutorial od a do z jak to ogarnąć.Nie mogę znaleźć wtyczek do modułu lub całej instalacji podłogowej do HB.Kupiłem instalacje z kamerą lecz brakuje wtyczek do modułu i do siłownika.Proszę dajcie rozwiązanie jak wpiąć się w instalacje.Może ktoś ma wtyczki z kablami?Za komplet dałem ponad 2000 zł i nie jest kompletne,ehh.Komlet czyli instalacje z wnętrza auta do klapy,kamery,zamka elektrycznego,zamek z dociagiem,siłowniki,kamerę,blende,tapicerkę wewnętrzną z przyciskiem,czujniki sensoryczne,moduł.Brakuje instalacji z wtyczkami do modułu i do siłownika.Kamerę uruchomiłem w forscanie lecz nie mam lini pomocniczych.Proszę o poradnik jak wykonać wszystkie czynności w forscanie do pełnego uruchoienia kamery z liniami oraz do uruchomienia elektrycznej klapy.Auto to Mondeo MK5 ,2017r,2.0 TDCI,HB,Sync 3.
|