Odp: Doposażenie - elektryczna klapa
Ale oczywiście da się to zrobić, trzeba brakujące wtyczki sobie ogarnąć, no albo szukać odpowiedniej wiązki wnętrza, ale to drugie graniczy z cudem, tym bardziej w przyzwoitych pieniądzach. Ja u siebie robiłem opcję pierwszą i za jednym zamachem dołożyłem blisa. Niestety żeby mieć wtyczki musiałem dokupić kolejny moduł z wtyczkami za chyba 350zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam moduł bez wtyczek jakby ktoś chciał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz doczytałem że szukasz do HB... to muszę powiedzieć że cudem było trafić zestaw z kamerą i myślę że cena jaką dałeś atrakcyjna była, no chyba że ponad 2000 to 2999 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Kompletnej wiązki wnętrza pod klapę elektryczną raczej tanio nie znajdziesz. Powodzenia
Moje mody w mk5 : fotele w pełnej elektryce z pamięcią, grzane wszystkie, pełen ambient light, blis z ct, lane assist, tsr, przetwornica 12-230v, dynamic led , pełen keyless ,el. kolumna kierownicza zegary virtual z kugi, itd.
Ostatnio edytowane przez fixmax ; 14-03-2021 o 14:51
|