View Single Post
Stary 18-03-2021, 18:54   #5
GranderFord
ford::amateur

Imię: Radek
Model: Focus
Silnik: 2.0
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Focus MK2 2.0 TDCI kombi Warszawa

Cześć Forumowicze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Rozglądam się za Focusem mk2 kombi 2.0 tdci jak wyżej kolega. Zastanawiam się czy nadal warto, co o tym sądzicie?

-jak się spisują wasze foczki? (fajnie by było jakby się wypowiedział długi użytkownik tego modelu) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-kolejnym pytaniem jest ładowność bagażnika ze złożonymi siedzeniami, przeszukałem internet i niestety nie znalazłem wymiarów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a na nich mi najbardziej zależy, ponieważ muszę wozić pakunek o wymiarach 183x100x60 cm. Pytanie czy takie coś się zmieści przy komfortowym położeniu fotela przedniego - (mam 200cm wzrostu)

Dzięki za odpowiedzi, Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
GranderFord jest offline   Odpowiedź z Cytatem