...powiem TAK. Nie po to zmienilem auto z Passata na NOWSZEGO forda zeby sie teraz doktoryzowac we wspolczesnej mechanice-elektronice samochodowej i zglebiac jej tajniki, zawiłości i takie tam. TO ma jezdzic i mi sluzyc jak VW PASSAT 1.9 TDI. Ja powalcze z problemem troche ale nie chce zeby to bylo moja zmorą nocną czy cos takiego. Ten samochod nie bedzie moją nowa skarbonką bo ja mam inne plany na zycie i wydatki. Wtryski nie dadza rezultatu to byc moze zrobie cos jeszcze (np. wypiore DPF) ale potem to OLEJE temat i pojezdze do wakacji i zwyczajnie go sprzedam! Zeby spacerowac po lesie to nie trzeba od razu LASU kupowac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ze dwoch kolegow mi mowilo... NIE KUPUJ FORDA, NIE KUPUJ FORDA... i sie nie posluchalem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nawet gosc na myjni gdzie jezdze od lat... mial kwaśną minę jak mnie w fordzie zobaczyl
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.