View Single Post
Stary 19-03-2021, 12:11   #59
rafixon_67
ford::beginner

Imię: Rafał
Model: Mondeo MK4 kombi
Silnik: 2.0 TDCI 120 KW
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: duszacy smrod spalin po wyjsciu z auta... i w kabinie przy cofaniu

...powiem TAK. Nie po to zmienilem auto z Passata na NOWSZEGO forda zeby sie teraz doktoryzowac we wspolczesnej mechanice-elektronice samochodowej i zglebiac jej tajniki, zawiłości i takie tam. TO ma jezdzic i mi sluzyc jak VW PASSAT 1.9 TDI. Ja powalcze z problemem troche ale nie chce zeby to bylo moja zmorą nocną czy cos takiego. Ten samochod nie bedzie moją nowa skarbonką bo ja mam inne plany na zycie i wydatki. Wtryski nie dadza rezultatu to byc moze zrobie cos jeszcze (np. wypiore DPF) ale potem to OLEJE temat i pojezdze do wakacji i zwyczajnie go sprzedam! Zeby spacerowac po lesie to nie trzeba od razu LASU kupowac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ze dwoch kolegow mi mowilo... NIE KUPUJ FORDA, NIE KUPUJ FORDA... i sie nie posluchalem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nawet gosc na myjni gdzie jezdze od lat... mial kwaśną minę jak mnie w fordzie zobaczyl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez rafixon_67 ; 19-03-2021 o 12:18
rafixon_67 jest offline   Odpowiedź z Cytatem