Temat: [Focus 2018- ] Zalety, wady i usterki
View Single Post
Stary 22-03-2021, 09:59   #2352
Kugik
ford::average

Model: Focus MK4 Active Kombi M6
Silnik: 1.5 Ecoboost 150KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Wady i usterki wieku dziecięcego.

Witam wszystkich,
Moja przerażająca epopeja (usterki w nowym samochodzie) z Focusem się nie kończy i coś mi się wydaje, że tak pozostanie aż do końca mojego albo Focusa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Ostatnio zauważyłem, że nie działa mi poprawnie dostęp bezkluczykowy (otwieranie drzwi). Samochód czysty, umyty, suchy i tak nie działa. Raz otwieranie bezkluczykowe drzwi działa a raz nie działa. Nie ma reguły, wszystko jest dziełem przypadku. Dodam, że wcześniej wszystko działało bezproblemowo (zawsze). Problemy zaczęły się jak wgrali mi w serwisie update, aby naprawić inne usterki i owszem naprawili mi znikający dźwięk z przednich głośników ale za to pojawił się nowy problem z źle działającym dostępem bezkluczykowym. Dodam, że akumulator naładowany do właściwych wartości. Czy ktoś miał problem z dostępem bezkluczykowym? Pytam, bo jak jadę do serwisu to oni mówią, że wgrali mi update i wszystko jest w porządku, a no drugi dzień i tak nie działa mi dostęp bezkluczykowy. Serwisowi wszystko trzeba podać na tacy (potencjalne rozwiązania) bo serwisy Forda nie mają bladego pojęcia jak naprawiać samochody (oni tylko wgrywają update) -albo zadziała albo nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Być może ktoś miał podobny problem i znalazł jakoś rozwiązanie.
Kugik jest offline   Odpowiedź z Cytatem