Cytat:
|
Nie ten typ tak nie ma. Gdyby z forum się zebrało 40 osób i złożyło po 200 zł to za 8 klocków zbiorowo można wynająć kancelarię co temat chociaż ruszt. Jakby było 1000 takich userow to ford ma mokro w gaciach.
|
Dawno się tak nie uśmiałem. Już widzę jak globalny koncern motoryzacyjny trzęsie dupskiem przed użytkownikami internetowego forum
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W dodatku z tak mało znaczącego na arenie międzynarodowej kraju, gdzie klienta można traktować jak murzyna w Afryce.
Wygrałeś Ty w ogóle jakaś sprawę w polskim sądzie? Śmiem wątpić, że w ogóle byłeś na jakiejkolwiek rozprawie. Bo gdybyś wiedział jak działa polskie sądownictwo to byś takich banialuk nie wypisywał.
Zatrzymałem kiedyś pijanego kierowcę, a następnie zeznawałem w sądzie jako świadek w sprawie. Gość już miał zatrzymane uprawnienia do kierowania, myślisz że chociaż 1 dzień spędził w więzieniu? Mimo kilkukrotnego zabierania mu uprawnień do dnia dzisiejszego jeździ na gazie. I nikt nie jest w stanie nic z tym zrobić. Zapewne dopóki kogoś nie zabije.
Jeżeli usterka wyszła krótko po zakupie najrozsądniej jest się po prostu spróbować dogadać ze sprzedającym - powołać się na rękojmię i wadę ukrytą.