Poprawiłem numerację listy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ad. 2 W tym momencie w samochodzie mam dwa gniazda USB (pod panelem klimy i widoczne na zdjęciu, na końcu tunelu środkowego), więc radio albo ma dwa wejścia USB albo w jakiś sposób obsługuje HUB. Czy jest inny moduł który można podpiąć do tej wiązki tunelu z podłokietnikiem, który będzie działał z SYNC 1.1? Numer części mile widziany.
Ad. 3 Jeżeli sama obecność fragmentu wiązki modułu bezkluczykowego powodować będzie błędy, myślę że wypięcie pinów z głównego złącza wiązki chyba powinno załatwić ten problem. Dobrze kombinuję czy jestem w błędzie?
Brnąc dalej tropem wywalania błędów z powodu samej obecności wiązki, podobnie pewnie będzie z częścią odpowiedzialną za czytnik kart SD, czyli najprościej będzie przełożyć wiżakę ze starego tunelu albo polecieć po bandzie, czyli kupić SYNC 3 i gotową wiązkę do konwersji z SYNC 1 naSYNC 3 (chyba widziałem gotowce, nazywało się to chyba SAMontuj).