Cytat:
|
Wiem że to "dziadek" ale rzucę pytanie....wzięlibyście? Jeśli nie to jaka alternatywa?
|
Samochodu nie traktuj jak smartfona. Gdybym kupował dzisiaj to bez wątpienia tak. W tej cenie nie ma alternatywy. W czym jest "dziadek"?
Może to nie adekwatne porównanie ale weź sobie taką Dacię Duster.
Ludziska kupują na potęgę chociaż korzysta z techniki Renault sprzed ponad dekady. I co ? I jest ok ?
Wsiądziesz do MK5. Odpalisz Panthera i przekręcisz e-shifter na Drive i będziesz delektował się płynną jazdą, komfortowym zawieszeniem, ciszą w kabinie i wrażeniem przestronności w kabinie. Poprawisz troche Sony-Premium i muza ze Spotify zagra całkiem przyjemnie. A pasażer zapyta czy to diesel czy benzyna bo tak tu cicho.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No chyba, że chcesz wydać 2xtyle aby kupić VAG Audi A6 (nie A4 bo za ciasne) i cieszyć wcale nie 2x lepszym komfortem, wyciszeniem itp. No ale prestiż...
Jeżdżę co jakiś czas (kilka razy w miesiącu) A6 C7 i nie widzę różnic w komforcie. A nawet mk5 jest w kabinie cichszy.
Cytat:
No właśnie ja się też zastanawiam nad zakupem vignale 149tys i nie mogę się zdecydować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Cena bardzo dobra. Może jeszcze cosik utargować (np. na 145 i coś extra dołożyć).
Warto jednak przyjrzeć się co to Vignale ma na pokładzie bo zaczynają wyprzedawać z "wybrakowanym" wyposażeniem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.