View Single Post
Stary 28-03-2021, 13:32   #7109
p.saw
ford::professional

Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5 FL Titanium
Silnik: 2.0 A8 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2019, I rej. 2020
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał qlszef Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiem że to "dziadek" ale rzucę pytanie....wzięlibyście? Jeśli nie to jaka alternatywa?
Samochodu nie traktuj jak smartfona. Gdybym kupował dzisiaj to bez wątpienia tak. W tej cenie nie ma alternatywy. W czym jest "dziadek"?
Może to nie adekwatne porównanie ale weź sobie taką Dacię Duster.
Ludziska kupują na potęgę chociaż korzysta z techniki Renault sprzed ponad dekady. I co ? I jest ok ?
Wsiądziesz do MK5. Odpalisz Panthera i przekręcisz e-shifter na Drive i będziesz delektował się płynną jazdą, komfortowym zawieszeniem, ciszą w kabinie i wrażeniem przestronności w kabinie. Poprawisz troche Sony-Premium i muza ze Spotify zagra całkiem przyjemnie. A pasażer zapyta czy to diesel czy benzyna bo tak tu cicho. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No chyba, że chcesz wydać 2xtyle aby kupić VAG Audi A6 (nie A4 bo za ciasne) i cieszyć wcale nie 2x lepszym komfortem, wyciszeniem itp. No ale prestiż...
Jeżdżę co jakiś czas (kilka razy w miesiącu) A6 C7 i nie widzę różnic w komforcie. A nawet mk5 jest w kabinie cichszy.
Cytat:
Napisał wojt124 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No właśnie ja się też zastanawiam nad zakupem vignale 149tys i nie mogę się zdecydowaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cena bardzo dobra. Może jeszcze cosik utargować (np. na 145 i coś extra dołożyć).
Warto jednak przyjrzeć się co to Vignale ma na pokładzie bo zaczynają wyprzedawać z "wybrakowanym" wyposażeniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
p.saw jest offline   Odpowiedź z Cytatem