View Single Post
Stary 28-03-2021, 15:00   #7110
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

p.saw - masz absolutną rację. Teraz się tak zastanowiłem dlaczego niby ten mondek to "dziadek". Może jedynie widać to po "zegarach" a tak..... mechanicznie i technicznie raczej nie ma gigantycznych różnic np do nieco młodszego 508. Ostatnio miałem na cały dzień demówkę z salonu Merca klasę E z 2.0 dieslem oraz 4matic. Takie doświadczenia jednak są najlepszym źródłem wiedzy dla człowieka. Po całym dniu obcowania z tym autem wiem że.......no nie skuszę się. Po pierwsze diesel. Sorry Panowie ale to już nie dla mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Nie żebym był eko świrem bo zupełnie mnie nie wzruszają brednie zielonych. Ale po prostu dźwięk klekota mnie nieco drażniłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poza tym, no kurcze.....on zmieniał biegi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a ja już od tego odwykłemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Inna sprawa....egzemplarz którym jechałem miał cenę 220k no i......miał LEDy zwykłe oraz BLISS. To by było tyle. Niby wystarczy ale......gdzie chłodzone fotele? gdzie panorama? gdzie grzana kierownica? gdzie CTA? gdzie ACC? i pewnie jeszcze coś by się znalazło a trzeba by za tego Merca dać 70k więcej!!! Mało tego, ja się tam nie poczułem jakbym jechał w "inny świecie premium". Normalnie się tłukł na dziurach jak każdy inny i nie śmigał po winklach tak płynnie jak moj hybryd. A idź Pan w ..........Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem