View Single Post
Stary 28-03-2021, 23:40   #29
p.saw
ford::professional

Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5 FL Titanium
Silnik: 2.0 A8 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2019, I rej. 2020
Domyślnie Odp: Pane Havranek - Mondoe 2014 to je konec :-(

Cytat:
Napisał Robert 68 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak na szybko

- Sync 4
- wyświetlacz HUD
- kamera 360
- obsługa samochodu telefonem
- wirtualne zegary
- napęd Plug-in Hybrid
- Matrix LED
- Night Vision

Reszty "grzechów" nie pamiętam ale jakbym poszukał u konkurencji to lista była by o wiele dłuższa.

ps.

A strasznie boli mnie brak manualnej skrzyni biegów w Dieslu 190 KM.

I największa wada, od przyszłego roku nie będzie już dostępny.
No tak, spodziewałem się takiej odpowiedzi z d....
Czyli samochód nie jest przestarzały, tylko brak mu kilku gadżetów.
Używasz na co dzień SYNC3? Dziękuję, sam sobie odpowiedziałem.
Wyświetlacz HUD, wirtualne zegary itp. zbędne gadżety, no proszę cię... to oznacza, że samochód bez tych dupereli się zestarzał?
Z tymi matrixami to nie trafiłeś. Akurat FDL są bardzo dobre i zupełnie wystarczające. Testowałeś je u siebie przez ostatni rok?

Może inaczej zapytam, gdyby MK5 miał te cuda, które wymieniłeś nie był by przestarzały?

Dajmy już sobie spokój bo liczyłem na konkretną dyskusję a tu takie kwiatki....

Bump:
Cytat:
Napisał piotrek305 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Renault Talisman Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. o wiele nowocześniejszy, z wyposażeniem jak powyżej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Proszę wymienić co w nim takiego o wiele nowocześniejszego?
Ale chodzi o silnik, zawieszenie, przeniesienie napędu (czyli np. skrzynia biegów), układ jezdny, elementy funkcjonalne (reflektory, lampy, klima itp).
p.saw jest offline   Odpowiedź z Cytatem