View Single Post
Stary 01-04-2021, 17:28   #7125
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Dziś przyglądałem się 508-emce. Jak dla miejsce pracy kierowcy najlepsze z dostępnych obecnie na rynku. Nie każdy oczywiście musi lubić takie zegary itp ale siedzi się nisko a tunel środkowy jest dość wysoki co mnie akurat bardzo odpowiada. Także nie jestem fanatykiem mondeoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tamten mój poprzedni wpis dotyczył raczej tego, że za 150k obecnie nikt nie da więcej. Co do Peugeot'a to martwi mnie ten 1.6 THP. Macie jakieś info czy to się nie "sypie"? Czy ktoś ma jakies doświadczenia z tym silnikiem plus "peżotowski" automat? Szukałem po rożnych forach ale chyba się słabo przyłożyłemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: kivlov - a o jakie info pytasz? Ja trochę pojeździłem 220D i szału nie było. Ale to pewnie dlatego że po 5 latach z hybrydą drażni mnie diesel. Co do doświadczeń to sam bym się chętnie dowiedział jak obecnie jest z DPF w jeździe po mieście. Bać się czy nie?
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem