Temat: [Focus 2008-2011] Jakie nowe opony na lato.
View Single Post
Stary 01-04-2021, 18:36   #234
hindus
ford::expert

Imię: Marek
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 TDCI 90KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Jakie nowe opony na lato.

No tak, test nie pasuje do Twojej teorii znaczy że jest sponsorowany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a ja oszukuję. Może jeszcze przekupiłem tych gości żeby tak zrobili żeby wyszło? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał konieczko5 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ile dni deszczowych masz latem? Podaj konkretną wartość z linkiem (ale opady muszą być solidne, a nie siki św. weroniki).
Aha, czyli jak pada deszcz to nie jeździsz bo opona jest na suche? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Prawda jest taka, że na suchym asfalcie każda opona sobie poradzi. Moim zdaniem lepiej mieć taką która sprosta złym warunkom kiedy łatwo o wypadek, no ale to moje zdanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wolałbym stracić niecały metr na suchym niż prawie 4 metry na mokrym.

Serio @konieczko5 , czasem coś z sensem napiszesz, ale potem walniesz takim kwiatkiem że aż nie ma słów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hindus jest offline   Odpowiedź z Cytatem