View Single Post
Stary 08-04-2021, 23:30   #7172
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał pitekantrop Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bazowy model będzie po prostu dużym, dobrej jakości samochodem, ale nic więce
No i tu mam właśnie zagwozdkę. W jakim sensie on będzie dobrej jakości? Chodzi o to że np materiał na fotelach aż tak szybko się nie powyciera tak że będą dziury? Mnie zastanawia to jak różni "jutuberzy" typu Zachar czy Pertyn mówią o materiałach dobrej jakości. Jak jest skóra to oki nawet da się poczuć że taka nappa różni się od takiej z plastikowej świni ale jak oni potrafią rozróżnić plastiki użyte przy wykończeniu wnętrza? Jasne, że w Dacii są to okrutnie twarde, świecące taniością tworzywa ale żeby "naubliżać" takiemu pugowi 508 w stosunku do A6? Przecież w Audi tuż ponad centralnym wyświetlaczem, ciągnie się przez całą szerokość auta ogromny pas, który jest wykonany z takiej lipy że aż nie wierzyłem i to była wersja za 300k. W Mercu i BMW w okolicach centralnej konsoli również jest pełno tworzywa które w dotyku jest takie samo jak we wspomnianym 508 czy tam w Mazda 6. Może lepiej spasowane? Nie wiem ale potrafią trzeszczeć pod lekkim naciskiem. Może mechanika jest w tych premium jakaś "pancerna" i dłużej będzie żyć? Przez długi czas w to wierzyłem ale obecnie......czy to nie jest tak że przykładowo klasa A ten bazowy silnik 1,33 ma taki sam jak śmiga w Renault a co za tym idzie........w Dacii????Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem