View Single Post
Stary 10-04-2021, 21:00   #16
M.A.G.
FCP member

Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
Domyślnie Odp: Przegląd samochodu - wyniki stacji diagnostycznej

slawek-kali, mi na przeglądach "majstry" też światła ustawiali jak były odchyłki od normy.

Za kontrolą spalin jestem jak najbardziej ZA Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ale po to jest homologowana stacja pomiarowa, żeby wprowadzić do niej dane i na wyniku analizy nic nie bazgrać długopisem - przecież facet może napisać dowolne cyferki i powiedzieć, że tak ma być - bo on tak mówi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na jakiej podstawie wpisał 0,2 a nie 0,1 na przykład Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chyba, że w nocy kolejną ustawę "przepachano" a ja to przespałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
M.A.G. jest offline   Odpowiedź z Cytatem