Temat: [Focus 2011-2014] Podłączenie licznika na krótko
View Single Post
Stary 11-04-2021, 07:59   #17
Slawko
ford::professional

Imię: Sławek
Model: Focus 3 kombi
Silnik: 1.6 TDCi DV6C
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Podłączenie licznika na krótko

Cytat:
Napisał dzwiedziu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kup najtańszy bcm i podłącz.
kup to, kup tamto, wykorzystaj jeden jedyny raz i tysiące lezą na regale.
Kiedyś tak robiłem, nawet narzędzia kupowałem do tej "jednej śrubki" i teraz wszystko miejsce zawala. Może się kiedyś przyda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Na razie zbieram informacje.
Na githubie są jakieś skrypty, może coś się da wykorzystać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale najpierw muszę kupić licznik.

A tak przy okazji. Czy da się podłączyć elm'a(viaken) do takiego licznika na stole(wybudzonego)? Znaczy czy np. forscan się połączy? Fizycznie(hardwarowo) spiąć to nie problem.

Bump:
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
O tyle może być kłopot, ze mniej więcej następnego dnia po udostępnieniu
zdaje sobie z tego sprawę, dlatego nawet nie prosiłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Slawko jest offline   Odpowiedź z Cytatem