Cytat:
|
U mnie ta sama butla,ale wchodzi zdecydowanie więcej przez podgięcie pływaka. Wiem wiem....ale tak właśnie chciałem. Na wojewódzkich mam spalanie 10.5 do 12 wg komputera.
|
Instalator powiedział, że też podegnie pływak na pierwszym przeglądzie instalacji po 3 tys. km.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na komputer nie ma co patrzeć, zawsze liczę realne spalanie z dystrybutora.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Rozumiem że to jest jazda dziadkowa a ile wychodzi wam przy normalnej dynamicznej jeździe koło domu?
|
Normalna jazda, bez szaleństw, ale i bez zamulania. Tak jak pisałem, zrobiłem dopiero jedną trasę. S7 -13 l, z powrotem drogami wojewódzkimi 12 l LPG / 100 km. Po mieście Edkiem nie jeżdżę, korzystam wtedy ze służbowego Focusa.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Nie jest to ogólnie oszczędne auto...raczej takie bardziej amerykańskie,ale pojemność robi swoje. Jak z LPG to może być.
|
Dokładnie po to zainstalowałem LPG.