Cytat:
|
Audi dopiero w najnowszej generacji zmieniło wnętrze, które nareszcie wygląda, ale z zewnątrz to jakoś nie specjalnie mi się podoba. Miałem kiedyś A4 i niestety było pełno roboty z tym autem i nie chcę nic z gruby VAG.
|
A3 2021 w cenie 230 tys zl za 1.5 150 ps i nie wiezylem w saloniew Brelinie ze audi jak wyglada tanio w sordku, jakosc tragiczna, plastikowe raczki, polecam porownac kazdy element z ososbna z najnowsza octavia, o octavia ma lepsze materiale a audi a3 poodbne do nowego leona - plastik fantastik, nawet juz nie ma znaczka audi na silniku bo tak jest taniej o pare euro - DRAMAT
Polecam porownac np to mazdy 3, audi, tunel srodkowy, boczki drzwi, klamki, deska itp nawet wyciszenie jest gorsze jak w poprzednij modelu, cena za te audi z tym srodkiem to 120 tys zl.- fuj.
wnetrze mazdy za 120 tys zl dla porownania i wyciszenie tez lepsze z testow auto bilda przy 140 km/h.
mazda za taka sama cene oczywiscie prawie ful opcja , a3 wersja bieda, mazda skora ne desce, tunelu srodkowym,czy boczkach drzwaich czy aluminium w wielu meisjcach, aluminium w audi ? buhaha to tylko od a6 sie zaczyna.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.