View Single Post
Stary 13-04-2021, 07:43   #104
Fulara
FORD|AUTHORIZED

Imię: Łukasz
Model: Focus Kombi MK1
Silnik: 1.6 ZEtec SE
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: 1.5 ecoboost spadek mocy, szarpanie, grzechotanie przy dużym obciążeniu

Cytat:
Napisał wasi69 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bracie pytam Cię o polecenia auta do 4 lat max i do 60 tyś zł z niskim przebiegiem, a Ty w 4 postach jeszcze nie odpowiedziałeś nic konkretnego. Może na mechanice się znasz, ale pogadać z Tobą o autach nie ma sensu
ale to chłopie musisz poszukać co mam ci napisać że masz se kupić honde accord, czarną, 2014 rok, skóra, 2.0 silnik z regulacją mechaniczną popychaczy ?

wybierz 3-4 modele, a ja Ci powiem co kupić

poza tym, gdyby w polsce było jak w szwajcarii, że w statystycznym domu ojciec zarabia nawet n a budowie 6-7 tys chf a żona kasierka w volgu 4-4,5 tys chf to średnia rodzina nieskłócona ma na miesiąc 10 000 chf za miesiąc pracy

jak byłem swego czasu tam, nowy focus w salonie forda średnio 18 000 chf.

czyli rodzina pracuje 1,7 miesiąca na nowego focusa - badziewie bo badziewie, ale 2 miesiące pracy - ujdzie.

w polsce ? policz ile ta biedna rodzina pracuje na to padło, a jeszcze potem jest dymana przez producenta. myślisz że w szwajcarii sąd będzie za obywatelem czy koncernem ford ? tylko tam się nikt nie sądzi, bo zmienia te padła co 3 lata
Fulara jest offline   Odpowiedź z Cytatem