Cytat:
A tak zapytam, pod maską instalacja koło aku jest cała ?, tam na klemie jest czujnik z przewodami do BMS.
Swoją drogą niektórzy płacą kasę za wyłączenie tego wynalazku Start/Stop Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., a jednym ze sposobów jest odłączenie
tego czujnika przy aku i wtedy ładowanie jest na poziomie 14,8V oraz świecąca się kontrolka start/stop.
Swoją drogą jednak wygląda na uszkodzenie modułu.
|
Tak, pod maską instalacja jest cała tzn.: bezpieczniki na klemie + ok, bezpiecznik na klemie - ok, bezpiecznik wewnątrz kabiny ok.
Miałem cichą nadzieję że winowajcą będzie niewłaściwy akumulator ale to pewnie objawiałoby się rzadka lub zerową aktywnościom tego systemu a nie świecącą się kontrolką na przycisku.
Dzięki za podpowiedź, chyba nie zostaje mi nic innego jak tylko podpięcie auta pod komputer. Możecie mi kogoś polecić na Lubelszczyźnie ?
Nie wiem czy brać się za to samemu, ściągać oprogramowanie, kupić złącze OBD ? Boję się że finalnie i tak czegoś zabraknie żeby zdiagnozować lub usunąć usterkę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.