View Single Post
Stary 16-04-2021, 12:35   #1155
Andrzej_K
ford::professional

Imię: Andrzej
Model: Focus MK3 Kombi Titanium
Silnik: 1,5 TDCI Duratorq 120 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Sync 3 - podłączenie i działanie Android Auto

Cytat:
Napisał Andrzej_K Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(...) Problem jest z połączeniem telefonu z SYNC 3. Nie da rady się połączyć. Po podłączeniu kabla na górej belce SYNC'a pokazuje się (na dwie - trzy sekundy) informacja - 'Wykryto MAR-LX3Am', na dolnej belce pojawiają się klawisze 'Mapy i Android Auto', ale to tylko na chwilę i dalej nic się nie dzieje. (...)
U mnie problemem okazały się moje wcześniejsze 'działania' na telefonie. Po zakupie telefonu wku****ł mnie trzeci googlowski pulpit (załącznik) Szukałem sposobu aby go wyłączyć i niestety nic nie znalazłem. Wyłączyłem więc aplikację 'Google' - pulpit zniknął i zapomniałem o sprawie. Żadnych negatywnych skutków nie było. Aż do teraz czyli do Android auto (chociaż z miesiąc temu raz zadziałał normalnie)
Włączyłem aplikację 'Google' i wszystko działa tak jak trzeba. (Dzisiaj znalazłem magiczny włącznik/wyłącznik tego pulpitu)
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg Pulpit google.jpg (47.1 KB, 96 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg Aplikacja google.jpg (70.6 KB, 90 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg Pulpit google - wyłączanie.jpg (35.0 KB, 87 wyświetleń)