Cytat:
|
W tej chwili też bym nie dał bo sama karoseria to za mało aby go kupić
|
Ja chyba w ogóle bym nie dał tyle. Ja akurat jestem fanem hybryd i na chwilę obecną za 200K wyjeżdżam Lexem ES. Może nie jest porywający ale na pewno jest to kawał fury i za te pieniądze ma wszystko co trzeba. Tak jak piszesz Evos pewnie dostanie napęd z Kugi czyli 2.5 hybrid. Mnie taki napęd odpowiada ale tak jak wspomniałem Lexus ma taki sam napęd i można go mieć za 200K. Fakt, że Evos to jakiś tam crossover (czy ch... wie co) to akurat dla mnie nie jest atutem. Jestem stary i lubię klasyczne auta.
Bump:
Cytat:
|
Mnie już przestaje dziwić że niektórzy kupują nowe auto przez 3 lata
|
Na tym foto "z przodu" był fajny. Jako całość na razie średnio ale może na żywo będzie lepiej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Ja póki co nie przymierzałem się do nowego więc nie można powiedzieć że kupuję auto 3 lata
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mój Mondek dokładnie dziś obchodzi piąte urodziny i teraz zacznę się rozglądać za następcą i to faktycznie może potrwać rok
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.