@
qlszef
może nie tyle kupiłem co wybrałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. odpowiadałem za te decyzje w firmie (mamy kilka aut) - auta są w najmie długoterminowym. Szukałem w segmencie D - konkurentem był tylko pasek (wersja elegance z dużą ilością dodatków i silnikiem 2.0 TSI 190 KM z DSG). Mim o technologicznej przewagi paska (machanie nogą, bezprzewodowy AA i inne) jednak zdecydowaliśmy się zostać przy Mondkach - głównie zdecydowała cisza w Mondku - Pasek powyżej 120km/h słychać było szum powietrza od szyb bocznych (aż sprawdzałem czy szyby dosunięte) - tutaj robotę którą zrobił Ford w Mondku jest mega dobra. Do tego jakoś w Mondku ze względu na jego ciężar ja czuję się jak w krążowniku szos
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zagrały jeszcze małe pierdoły - typu w Mondku jest podwójnie otwierany podłokietnik z idealnym miejscem na piloty do garażu np. czego nie ma w pasku, w pasku brak też odpalania zdalnie samochodu z apki - super sprawa w zimie albo przy upałach - można auto odpalić i mieć zagrzane/schłodzone np przy wyjściu z biura
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i koniec końców Mondek był w wersji 4x4 - a pasek ośka. Niby pasek szybszy do setki - ale ja wolę 4x4 z którego jestem mega zadowolony - czy śnieg, deszcz czy też sucho - auto startuje tak samo.