Temat: [Mondeo 2014- ] Dynamic Full LED - jak to działa?
View Single Post
Stary 21-04-2021, 21:03   #60
isk23
ford::amateur

Imię: Łukasz
Model: Ford Mondeo MK5
Silnik: 2.0D
Rocznik: 2015
Domyślnie Mondeo dynamic led

Dzień dobry, mam pewien problem/pytanie odnośnie dynamic led, a mianowicie podczas odpalania samochodu zaraz po odpaleniu oba ,,kwadraty" w lampach gasną na sekundę po czym się zapalają i rozpoczyna się sekwencja powitalna, potem lampy działają tak jak powinny nic złego się kompletnie nie dzieje. I stąd moje pytanie, czy te lampy tak po prostu mają? Bo albo ja nigdy na to uwagi nie zwróciłem albo wcześniej czegoś takiego nie było, mam na myśli elementu gaśnięcia i zapalania tych ,,kwadratów" podczas rozruchu. Przeszukiwałem internet, youtube i natrafiłem na filmik, na którym dokładnie to widać, tylko że tam gaśnie tylko i wyłącznie prawy u mnie są to obie strony.

https://www.youtube.com/watch?v=m3pl0s6YsOw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Link do filmiku

Jest to normalne zachowanie lamp? Czy już szykować jakąś sumkę na ewentualną wymianę? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli temat się gdzieś już pojawił bardzo proszę o przeniesienie, szukając na forum niestety albo ja słabo szukałem albo nie znalazłem nigdzie wzmianki odnośnie tego.
isk23 jest offline   Odpowiedź z Cytatem