Cytat:
Mazda 2,5 jest tylko w automacie , wiec 85-125 na co dzien wyglada tak !!!, wciaskag gas i to wczystko w temacie 4,5 sec !!!!! auto przyspiesza od 2 sec na filmiku
W tle mruczy wydech ultera co nie podnosi mocy i daje moje srednie spalanie po 7 tys km 8l w mazda 6 2,5 w automacie, bylo 7,6l ale po zimie srednie wzroslo i prawie co dzien krece mazde do odcinki i takie spalanie.
video mazda 6 85-125 2,5 w automacie / wydech ultera.
Czy 4,5 sec 84 do 125 to malo ? 80-120 kolo 4,0 sec jak sie upre to jutro nagram nowy filmik. - super w hydro. skrzyni mazdy jest to ze w trybie sport reakcja na kicd down jest momentalna zero wzloki u siostry w najnowszym q5 - 1 sec zwloki
https://www.youtube.com/watch?v=tKaBkSE6nnk
Moja na 20 calach i po ceramice - sam robilem - filmik nakrecilem fatalnie, wiem.
https://www.youtube.com/watch?v=PNpUwxh9W20
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No fakt kick-down w skrzyni działa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale chyba nadal czegoś nie rozumiesz jeśli chodzi o Nm i tzw. "Elastyczność" ... no przecież nikt nie neguje , ,że da się nie zgubić za horyzontem nawet mocnego diesla podążając autkiem z wolnossącym 1.6 , tylko ten pierwszy będzie jechać trybem zwiedzam krajobraz a drugi piłował co wyprzedzanie silnik na 3-ce i nadąży ... o ile po drodze nie zagotuje silnika
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zresztą nie istotne w ruchu miejskim , te wszystkie fury po 200 KM wolniej się toczą niż clio 1.2
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... nie wiem na paliwo może braknie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , ja świadomie wybieram diesla bo wiem , że utrzymując obecną dynamikę jazdy zamiast 7-8l .. w benzynie byłoby 15l