Witam Wszystkich,
Czy ktoś zna sposób na zniwelowanie tego WULGARYZM zgrzytu podczas ruszania z 1 biegu i ruszania na wstecznym? Niby w focusach to normalka ale już mnie szlak trafia jak to slysze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dodam że ze sprzęgłem i skrztnią nie mam żadnych problemów, nie ślizga, biegi wchodzą płynnie, czy wymiana oleju w skrzyni wyciszy ten zgrzyt? Bardzo proszę o poradę jeżeli komuś udało sie to wyeliminować.
Bump: Nie wiem czy to coś wniesie w temat ale ostatnio jak padł mi uszczelniacz wtrysku i spaliny zaczeły sie wydobywać spod wtryskiwacza jadąc do mechanika zauważyłem że to buczenie ustało, po naprawie wtryskiwacza wróciło, czy może to być winna turbiny z ktora nie mam żadnych problemow czy bardziej poduszka silnika ta dolna z nad kołyski tzn że jak był slabszy silnik przez ten walniety wtryskiwacz silnik podczas ruszania nie naciskał tak na tą poduszkę? Kurcze zależy mi na tym żeby to naprawić a nie mam naprawdę żadnego pomysłu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.