Cytat:
Jechałem wtedy na yanosiku.... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jakoś nie widziałem w Państwach o wysokich karach za wykroczenia wielu chojraków przekraczających ograniczenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. O Austrii nie wspomnę
|
Wiesz co, to zależy od miliarda czynników. W Niemczech jadę zawsze ok. +20km/h bo ewentualny mandat za takie przekroczenie jest śmieszny, i zauważyłem że Niemcy właśnie często o tyle właśnie przekraczają. Austria generalnie lekko temat traktowała do tej pory i mandaty były niskie, teraz ma się to zmienić. We Włoszech są na papierze baaaaardzo wysokie kary ale wystarczy odrobinę rozsądku/uwagi i nic ci nie grozi. Szczególnie jadąc od północy to na A22 można jechać ile wlezie i nic nikomu nie grozi. Brak tam jakiejkolwiek infrastruktury kontrolnej, szczególnie na odcinku Brennero-Bolzano. Niby jest tam 110km/h ale ze świecą szukać lolkalsa jadącego poniżej 140-150km/h mimo że teoretyczny mandat to kilkaset euro. Zgodnie z przepisami jeżdżą tam Niemcy i Holendrzy wkurzając wszystkich pozostałych. Ale fakt że u nas pod tym względem jest dziko, w zasadzie na autostradach u nas jest wolna amerykanka. Koniec offtopu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka