View Single Post
Stary 04-05-2021, 07:46   #311
Martingg
ford::average

Model: Grand Scenic
Silnik: 1.6dci
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Odbiór auta i spostrzeżenia eksploatacyjne

Cytat:
Napisał luck76 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ok 33 TPLN od cennika
Która wersja ?

Bump:
Cytat:
Napisał young81 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tez czekam na STline X ...zamówiłem na początku grudnia i się doczekać nie mogę ....FORD POLSKA to jedna wielka porażka termin odbioru już dawno minął a oni nawet nie potrafią określić kiedy auto wejdzie do produkcji, problemy z półprzewodnikami itp każdy ma ale konkurencja przynajmniej potrafi klientowi powiedzieć i określić terminu a tu nic ZERO .....jestem coraz bardziej zniechęcony do tego FORDA i powoli zastanawiam sie nad wycofaniem zamówienia i kupnem czegoś u konkurencji......
Spłonęła jakaś fabryka która robiła m.in. chipy dla Forda która zaopatruje 30% wszystkich chipów motoryzacyjnych stąd duże opóźnienia.

Byłem ostatnio w KIA na sportage czekanie około 4 msc za to nie opłaca się w ogóle czekać na Sorento bo czas oczekiwania to .... 7 MIESIECY. W komfiguratorze KIA można wybrać szyber i kolor praktycznie także lepiej przy Sorento czekać na wyprzedaz rocznika.

Bump:
Cytat:
Napisał young81 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam możliwość zakupu Volvo , na zamówione czekasz 12 tyg , znajomy zamówił na koniec stycznia i teraz w tym tygodniu odbiera , Toyota to samo nie mają takich problemów jak Ford.......w całej tej sytuacji najbardziej irytuje mnie brak profesjonalizmu , nie potrafią nic sensownego powiedzieć , jak sam nie wyciągniesz informacji to sami Ci prawdy nie powiedzą
Zero planowania , szok że oni tak pracują.....
Czytając forum Volvo to niestety jakość mocno upadła po przejęciu przez Chińczyków hitem jest drżącą kierownica w większości XC90 powyżej 120km/h. Samochód za 250+ w którym drży kierownica, trzaskają plastiki itp ...
Martingg jest offline   Odpowiedź z Cytatem