Cytat:
|
a czy ono ma 6,5 , 8 czy 9 s do setki jeden uj i tak wolno
|
w punkt
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
W takim razie taniej to wyjdzie 318i
|
i dokładnie z tego założenia wychodzę. Ja przez moje ponad 5 lat w mułowatej hybrydzie ani raz nie poczułem dyskomfortu że nie mogę czegoś wyprzedzić z mgnieniu oka. Po prostu nie wyprzedzałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale jak ktoś ma we krwi że zawsze musi jechać z przodu stawki na drodze to faktycznie musi nabyć coś od 300 "koniów" wzwyż
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: a tak co do różnych porównań i wyborów po mondeo....to czemu staramy się tego mondeo równać do E/A6/5/S90? Czy to nie jest jednak nieco inne liga? Przecież podsatwa dla wyżej wymienionych to 200k a Mondeo w tej cenie to absolutny jego szczyt i to katalogowo. Z tego co pamiętam to testy AutoBild zawsze do grona porównań na przykład Insignii, Mondeo itp wrzucali klasę C, BMW3 czy A4. Według teorii to właśnie te trzy ostatnie grają w segmencie D. Chyba że coś pomyliłem