View Single Post
Stary 04-05-2021, 08:43   #7460
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Woytas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a czy ono ma 6,5 , 8 czy 9 s do setki jeden uj i tak wolno
w punktGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał paoloWawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W takim razie taniej to wyjdzie 318i
i dokładnie z tego założenia wychodzę. Ja przez moje ponad 5 lat w mułowatej hybrydzie ani raz nie poczułem dyskomfortu że nie mogę czegoś wyprzedzić z mgnieniu oka. Po prostu nie wyprzedzałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale jak ktoś ma we krwi że zawsze musi jechać z przodu stawki na drodze to faktycznie musi nabyć coś od 300 "koniów" wzwyżGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: a tak co do różnych porównań i wyborów po mondeo....to czemu staramy się tego mondeo równać do E/A6/5/S90? Czy to nie jest jednak nieco inne liga? Przecież podsatwa dla wyżej wymienionych to 200k a Mondeo w tej cenie to absolutny jego szczyt i to katalogowo. Z tego co pamiętam to testy AutoBild zawsze do grona porównań na przykład Insignii, Mondeo itp wrzucali klasę C, BMW3 czy A4. Według teorii to właśnie te trzy ostatnie grają w segmencie D. Chyba że coś pomyliłemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem