View Single Post
Stary 04-05-2021, 16:47   #322
Martingg
ford::average

Model: Grand Scenic
Silnik: 1.6dci
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Odbiór auta i spostrzeżenia eksploatacyjne

Cytat:
Napisał kuba1961 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dowolna Kuga to Kuga ST-Line. Ciekawe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: Martingg
To ile masz kasy ?
Nowy czy używany ?
Jak przebieg 10k km rocznie to po co hybryda czy plug-in ? No chyba że Ford bo Kugi w automacie z benzyną brak.
Czy 4x2 czy 4x4
No i dlaczego auto-hold przy automacie tak istotna opcja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ?

Kasa pojęcie względne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 110 tys powiedzmy chciałbym przeznaczyć, niestety budowa domu nie pozwala na więcej :/ lub tez inaczej wole za 50 tys zbudować siłownie o której zawsze marzyłem przy domu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Max 3 letni, nie musi być nowy, aczkolwiek w tej kwocie mieści się nowa Kuga.
4x2 czy 4x4 raczej bez różnicy mieszkam w mazowieckim na ten wypad w góry raz do roku może być i 4x2.
Z automatu powoli rezygnuję stety/niestety. Czemu auto hold istotny? Bo nie chce mi się trzymać nogi na hamulcu jak stoję w automacie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. auto hold ma na pewno grupa VW, KIA, nie ma PSA, Renault i Ford zdaje się iż też tego nie ma.
A gdzie ja szukam hybrydy? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podoba mi się Sorento, które jest tylko i wyłącznie w hybrydzie po prostu dla mnie jest przepiękne tylko cena na wyprzedaży rocznika nawet to j.w. 155 tys trochę ponad budżet Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. rav4 jako powiedzmy "konkurencja" tego co szukam. Outlander PHEV to taka raczej ciekawostka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kuga odpada jesli chodzi o hybryde itp, nie ma tu przełożenia na ilość km jaką robie za 10 lat może bym wyszedł na zero, może.

Z tego co się zdarzyłem cenowo na otomoto zorientować
101 Titanium
109 ST
113 Titanium X
119 ST X

to takie znalezione jakieś najtańsze na otomoto, chyba najbliżej mi do Titanium X jednak ze względu na dojazd do domu drogą utwardzoną gdzie obecny Grand scenic przy 12cm prześwicie potrafi przyszurać i ten 1cm może robić różnice Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kolor czerwony, kupiłbym czarne felgi 18` na lato, 17 zostawił na zimę, może zrobił czarny dach żeby jakoś zrekompensować brak pakietu wizualnego ST który jest po prostu śliczny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Titanium/st + pakięt X to dla mnie już jest wszystko co tak naprawdę potrzebuje do tego pakiet winter oczywiście, bez którego nie wyobrażam sobie kupić forda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to tyle z takich must have, titanium/x raczej czerwony no i koniecznie winter. Jeśli chodzi o ST to pięknie też wyglada szary w ST Line Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może i bez X bym przeżył, ale chce lepsze audio, elektryczną klapę no i to co chciałbym najbardziej w porównaniu do Scenica czyli cisze czyli akustyczne dodatkowe szyby z przodu zapewne podnoszą komfort podróżowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Martingg ; 04-05-2021 o 16:58
Martingg jest offline   Odpowiedź z Cytatem